Gjennom Ingstads villmarker  
THAIDENE NËNÉ 2020
Thaidene Nëné, Northwest Territories, Canada

POSISJONSDATA FOR PIN #44
Registrert i posisjon
25.06.18 17:31:30
Importert til database
25.06.18 20:00:12
Latitude
61.50376
Longitude
7.80201
UTM
32V N6819486 E0436237
Høyde over havet
886 moh
Land
Norway
Nærmeste vei
Primær Fylkesvei 55
Nærmeste veinummer
36
Nærmeste poststed
6877 Fortun
VÆRVARSEL FOR PIN #44
Termin
21.02.20 14:00:00
Fra
21.02.20 15:00:00
Til
01.03.20 18:00:00
> NEDBØR
14:00 - 15:00
HeavySnow / 2.4 mm / Min: 1.3 mm / Max: 4.1 mm
15:00 - 16:00
HeavySnow / 3.6 mm / Min: 1.5 mm / Max: 5.5 mm
16:00 - 17:00
Snow / 0.9 mm / Min: 0.5 mm / Max: 5.4 mm
17:00 - 18:00
HeavySnow / 1.1 mm / Min: 0.3 mm / Max: 3.6 mm
18:00 - 19:00
Snow / 0.9 mm / Min: 0.3 mm / Max: 3.0 mm
19:00 - 20:00
Snow / 0.3 mm / Min: 0.3 mm / Max: 3.6 mm
20:00 - 21:00
Snow / 0.6 mm / Min: 0.5 mm / Max: 3.8 mm
21:00 - 22:00
HeavySnow / 1.2 mm / Min: 0.6 mm / Max: 3.8 mm
22:00 - 23:00
Snow / 0.9 mm / Min: 0.5 mm / Max: 3.8 mm
23:00 - 00:00
HeavySnow / 1.3 mm / Min: 0.6 mm / Max: 4.6 mm
KL
TEMP/DUGGP
LUFTFUKT/TÅKE
SKYDEKKE
TRYKK
15:00
-0.3°c / -1.3°c
94.6% / 3.6%
100.0%
985.8 hPa
16:00
-0.5°c / -0.7°c
100.0% / 92.9%
99.9%
985.3 hPa
17:00
0.0°c / -0.1°c
100.0% / 100.0%
98.9%
985.0 hPa
18:00
-0.6°c / -0.8°c
100.0% / 100.0%
99.7%
986.0 hPa
19:00
-0.7°c / -0.9°c
100.0% / 94.8%
97.8%
986.4 hPa
20:00
-1.0°c / -1.1°c
100.0% / 92.0%
99.9%
986.6 hPa
21:00
-0.7°c / -0.9°c
100.0% / 87.1%
99.9%
986.4 hPa
22:00
-0.8°c / -0.9°c
100.0% / 94.1%
100.0%
986.0 hPa
23:00
-0.8°c / -1.0°c
100.0% / 100.0%
100.0%
985.1 hPa
> VIND
15:00
Liten kuling (13.3 mps) 223.1° SW. Vindkast: 19.8 mps
16:00
Liten kuling (12.1 mps) 235.4° SW. Vindkast: 21.5 mps
17:00
Stiv kuling (14.0 mps) 243.2° SW. Vindkast: 24.0 mps
18:00
Liten kuling (12.8 mps) 240.9° SW. Vindkast: 22.6 mps
19:00
Stiv kuling (15.7 mps) 236.4° SW. Vindkast: 26.1 mps
20:00
Stiv kuling (14.8 mps) 237.4° SW. Vindkast: 24.6 mps
21:00
Stiv kuling (16.0 mps) 236.7° SW. Vindkast: 25.2 mps
22:00
Stiv kuling (14.4 mps) 238.4° SW. Vindkast: 24.7 mps
23:00
Liten kuling (11.1 mps) 244.4° SW. Vindkast: 22.0 mps
> VINDAVKJØLING
15:00
-8.40°c (Liten kuling, 13.3 mps / 47.88 kmt)
16:00
-8.35°c (Liten kuling, 12.1 mps / 43.56 kmt)
17:00
-8.17°c (Stiv kuling, 14.0 mps / 50.40 kmt)
18:00
-8.68°c (Liten kuling, 12.8 mps / 46.08 kmt)
19:00
-9.53°c (Stiv kuling, 15.7 mps / 56.52 kmt)
20:00
-9.73°c (Stiv kuling, 14.8 mps / 53.28 kmt)
21:00
-9.59°c (Stiv kuling, 16.0 mps / 57.60 kmt)
22:00
-9.36°c (Stiv kuling, 14.4 mps / 51.84 kmt)
23:00
-8.46°c (Liten kuling, 11.1 mps / 39.96 kmt)
> ANDRE SIDER
> DATAKILDE
Alle grunnlagsdata er levert av Meteorologisk Institutt (YR)
SOL OG MÅNE FOR PIN #44
> DA 25.06.2018
Sol opp
02:47:14 CET / 01:47:14 GMT
Sol i sør
12:31:25 CET / 11:31:25 GMT
Sol ned
22:15:18 CET / 21:15:18 GMT
Måne opp
18:55:15CET/17:55:15GMT
Måne ned
02:04:54 CET / 01:04:54 GMT
Måne fase
Tiltagende mot fullmåne, andre kvarter
> NÅ 21.02.2020
Sol opp
07:56:39 CET / 06:56:39 GMT
Sol i sør
12:42:55 CET / 11:42:55 GMT
Sol ned
17:29:25 CET / 16:29:25 GMT
Måne opp
08:05:01 CET / 07:05:01 GMT
Måne ned
14:17:37 CET / 13:17:37 GMT
Måne fase
Avtagende mot nymåne, fjerde kvarter
> DATAKILDE
Alle astronomiske data er levert av Meteorologisk Institutt (YR)
Tidssonedata er levert av Time Zone Database
BESKRIVELSE
(Info kommer)
MÅLSETNINGER
(Info kommer)
MÅLOPPNÅELSE
(Info kommer)
DELTAKERE
Åge, Sigbjørn og Geir Ola Nomeland. Peter, Haakon og Sofie Engelschiøn.

Thaidene Nëné 2020

Flight med historisk maskin!

Nå kan de bare glede seg til tur til Canada til sommeren og ombordstigning i denne De Havilland Canada DHC-2 Beaver maskinen fra 1955!

Turen går til Sled Creek via Fort RelianceStore Slavesjø. Med på turen er Åge Nomeland og hans sønner Sigbjørn Nomeland , Geir Ola Nomeland, Peter Engelschiøn og hans barn Sofie Wilhelmine Enes Engelschiøn og Haakon Engelschiøn.